torsdag , 17 oktober 2019
Hjem / Gratis dating sider / TEST: God gratis dating side? Vi har testet de 3 største gratis dating sider
god-gratis-dating-side-kærlighed

TEST: God gratis dating side? Vi har testet de 3 største gratis dating sider

Ingen gider betale for dating, men hvordan finder du en god gratis dating side, og hvordan definerer du en god gratis dating side?

Hvordan finder du en god gratis dating side? Der bliver reklameret massivt i tv, radio og på internettet, for alle de store internationale og betalende Danske dating sider. Men hvad nu hvis man søgte et godt og gratis alternativ, en god gratis dating side, uden uforudsete udgifter eller dyre abonnementer, og hvad skal man vælge den ud fra? Bare rolig, denne test hjælper dig med at finde ud af præcis det.

Det giver sig selv, at når en dating side er gratis, så hænger reklamepengene ikke på træerne, hvilket også er én af grundene til, at man heller ikke hører så meget om dem. Men bare fordi gode gratis dating sider ikke er så meget oppe i medierne, så findes de stadig!

Hvem benytter gratis dating sider?

Svaret er nok nærmere, hvem benytter sig ikke at gratis dating sider! Lige meget om du er den ensome lastbilchauffør, med et par ekstra kilo på sidebenene, kasket og en charmerende “trucker-vom”, eller den sørgelig realitystjerne, hvor “berømmelsen” er falmet, så fat mod og grib om vommen! For de gode gratis dating sider, – de findes – og alle kan være med!

Stigende antal benytter sig at gratis dating sider

Siden de første dating sider kom frem i 1997, har branchen haft rygende travlt, og det ser ikke ud til at stoppe lige foreløbigt. Tal viser at i januar 2008, havde ca. 140.000 danskere en profil på ét af de 10-15 etablerede dating sider. Det tal er siden steget gevaldigt. For kigger man på tallene i 2012, bare fire år senere, havde mere end 300.000 danskere fundet deres tastetur frem og kastet sig over online dating.

Og kigger man på tal fra januar i år, er man nået til et svimlende rekordtal på mere end 800.000 online dating brugere, i Danmark. Så hvad venter DU på?

 • Antal Danske online dating brugere

De 800.000 brugere er fordelt på omkring 200 dating sider og apps, såvel betalte som gratis, og tilsammen har de mere end 27 millioner sidevisninger årligt.

Hvordan finder du en god gratis dating side?

Svaret kommer her!

Vi har nemlig på Helt Gratis Dating besluttet os for at tage læsebrillerne på, du ved dem med de helt tykke glas, og undersøgt gratis netdating, helt ned til mindste detalje, så slipper du for at gøre det. – For hverken du, lastbilchaufføren eller hende den kønne fra Singleliv, skulle jo nødig blive overanstrengt, vel?

Og lad os være ærlige, hvorfor skulle man betale for noget, man kan få 100% gratis?

Nå, lad os så komme i gang!

Vores test startede ved at finde lusekammen frem og trække den langsomt igennem internettet, med det formål at finkæmme alle Danske gratis dating sider. Og ja, du læste rigtigt. Alle.

god gratis dating

Vores søgning gav os, omkring 50 danske gratis dating sider. Nu handlede det om at finde den ene gratis dating side som var værdig nok til at vinde vores test, og derved definitionen af, en god gratis dating side.

Hvordan definerer vi en god gratis dating side?

Ud af de 50 gratis dating sider, fravalgte vi omkring 40, da dette var niche dating, såsom dating for folk der spiller golf eller dating for motorcykel entusiaster (der var også et par stykker for lastbilchauffører, som desværre også røg i svinget…).

Af de resterende 10 gratis dating sider, kunne vi konstatere at ca. 50% viste sig at være enten useriøse eller havde meget få medlemmer.

Efter at have indsnævret feltet til 5 gratis dating sider, handlede det nu om, at finde én god gratis dating side, så vi oprettede profiler, og testede dem, grundigt – og det var hurtigt tydeligt, at nogle var bedre end andre.

Derfor har vi valgt kun at anmelde 3 ud af de 5 sider. Grundet dét kan vi allerede nu godt røbe, at én vi fandt er en helt klar vinder. Vi fandt rent faktisk en god gratis dating side!

En god gratis dating side er et vidt begreb

Så for at gøre forvirringen mindre, har vi valgt at vurderer dem udfra fem forskellige parametre:

 • Antal medlemmer
 • Fake medlemmer
 • Kundeservice
 • Brugervenlighed
 • Generelt indtryk 

Herunder finder du vores top 3 over de bedste gratis dating sider i Danmark, som vi mener, at en datingside skal indeholde.

Vi lægger selvfølgelig ud med vores testvinder, umeet.dk.

TESTVINDEREN: Umeet.dk kan med rette kalde sig, en god gratis dating side, her er hvorfor

Antal medlemmer

Under vores gennemgang af den gratis dating side, umeet.dk, fandt vi ikke overraskende mange medlemmer fra alle landsdele, men ikke nok med det, konstaterede desuden også, at der dagligt kommer overraskende mange nye medlemmer, med en nogenlunde lige fordeling af køn. Vi har igennem årerne teste mange dating sider, både gratis og betalte, og sjælendt har vi set så mange nye medlemmer på en god gratis dating side.

Fake medlemmer

Normalvis på en gratis dating side, så vrimler det med falske profiler. Falske profiler der som regel benytter billeder af letpåklædte, unge piger. Dette gør sig dog ikke gældende på denne gratis dating side, umeet.dk. Hvilket vi syntes er en meget vigtig faktorer, hvis man skal ud og finde den ægte kærlighed. Én af grundene til at dette finder sted, er måske fordi umeet.dk manuelt godkender alle nye medlemmer? Når det er sagt, kan umeet dog ikke snog sig udenom, at vi også faldt over én profil eller to, som virkede en kende upålidelige.  Men sammenligner du dét med en anden god gratis dating side, er det på denne side minimalt.

 • Rigtige
 • Falske

Kundeservice

Når man opretter en dating profil kommer det nok ikke som en overraskelse, at man også indtaster sin alder. Men af sikkerhedsmæssige årsager, gætter vi i hvert fald på, så kan man efter oprettelse ikke ændre sin alder, på umeet.dk. Hvilket giver god mening, da man jo desværre sjælendt, bliver 5 år yngre. Men det kan jo ske at man har lavet en fejl i oprettelsen. Hvilket nogle måske ville se som et minus.

Derfor testede vi umeet’s kundeservice netop på denne måde. Vi oprettede en profil med fødselsår 1920 og skrev efterfølgende til umeet’s kundeservice, at vi havde lavet en fejl da vi var født i 1982. Og under en time senere, fik vi et venligt svar tilbage, hvorefter vores alder var rettet på umeet. Det kalder vi sgu god og hurtig kundeservice.

Brugervenlighed

Umeet.dk er designet i responsivt design, hvilket vil sige, at hjemmesiden automatisk tilpasser sig både pc’er, tablets og selvfølgelig smartphones. Siden har en rigtig hurtig respons tid, dvs. den tid det tager fra du klikker på noget, til det vises.

Søgefunktionen på siden fungerer upåklageligt og har mange forskellige muligheder, og tilmeldings processen er meget nem og intuitiv. Siden er simpel og minimalisktisk designet, hvilket gør at den er utrolig overskuelig – alt i alt, er umeet.dk en god dating side, med et brugervenligt design – og bedst af alt, er den 100% gratis.

Samlet bedømmelse

Når man siger god gratis dating side og Danmark, er det lige før, vi mener at det er et synonym for umeet.dk.

Med snart 5 år på bagen og flere tusinde aktive medlemmer, tager umeet.dk føretrøjen, ikke bare på det gratis dating marked, men også I vores undersøgelse. Umeet.dk er og bliver en god gratis dating side, og med god grund er sidens popularitet vokset . Googler man Gratis dating side umeet.dk, falder man hurtigt over de mange succes historier. Mange par, har netop fundet hinanden på netop umeet.dk. Deres hjemmeside er moderne, super brugervenlig, mange brugere og få falske profiler. Og dét er vi vilde med!

Så søger du en seriøs gratis dating side, så er umeet.dk svaret!

Trustpilot

Men hvorfor kun tage vores ord for gode varer, når du kan se hvad umeet.dk’s egne brugere mener om dem? Læs anmeldelser omkring dem på deres Trustpilot konto.

Faceup.dk, en middelmådig men stadig god gratis dating side

Antal medlemmer

Antallet af medlemmer på Faceup, ligger noget under umeet, dermed ikke sagt at siden er tom. Der kommer stadig en del nye medlemmer om dagen, og geografisk fordeler de sig meget lig umeet. Hovedsageligt var nye medlemmer dog mænd, hvilket er fantastisk hvis man er kvinde, men mindre optimalt hvis man søger kvinder.

Fake medlemmer

Vi kan ikke med sikkerhed vide hvem der falske og hvem der er oprigtige profiler, men ved vores gennemgang tegnede der sig hurtigt et mønster. Vi så rigtig mange unge piger (i vores øjne falske profiler) med ualmindelig lidt tøj på, et klassisk problem på gratis dating sider, primært grundet mindre opsyn og gennemgang af ny oprettede profiler. Desuden virker det som om, at Faceup benytter sig af en form for bot’s, som er automatiserede profiler. Da vi gentagende gange så det samlede antal af online profiler, steg eller faldt med 50 profiler af gangen – hvilket ikke er realistisk når der kun er 200 online.

 • Rigtige
 • Falske

Kundeservice

På samme måde som vi testede umeet’s kundeservice, valgte vi selvfølgelig også, at teste Faceup’s. Vi oprettede en profil og skrev efterfølgende til deres kundeservice, at vi havde lavet en fejl ift. vores alder. Vi skrev at vi ikke var født i 1920, men derimod i 1992. Desværre fik vi aldrig et svar tilbage fra deres kundeservice, og måtte se i øjnene at vi måtte forblive 97 år.

Dog skal det siges, at vi anmeldte et andet medlems billede, da dette var af pornografisk karakter. Dette billede blev fjernet efter 2 dage, men om det var deres support eller medlemmet selv, dét ved vi ikke.

Brugervenlighed

Faceup.dk er ligesom umeet.dk, designet i responsivt design. Siden er simpel men samtidig meget ulogisk og mindre “lige til”, sammenlignet med umeet’s design. Faceup’s respons tid, er meget det samme som umeet.

Søgefunktionen på Faceup.dk er ikke den mest optimale de kunne have valgt, grundet meget få muligheder. Søgeresultaterne ser forvirrende og kaotisk ud. Dog er tilmeldings processen forholdsvis nem. Faceup.dk har nogle store udfordringer ved oprettelse og ikke mindst, redigering af album, da det er meget ulogisk designet, og det tog os flere forsøg at regne ud.

Alt i alt, er Faceup.dk et lidt forældet og forvirrende alternativ til umeet.dk, men det ændre ikke på at, det er en god gratis dating side.

Samlet bedømmelse

Søger man en udmærket gratis dating side, kan vi helt sikkert anbefale Faceup.dk. Deres side fungerer upåklageligt mht. respons tid og har et fint antal medlemmer. Siden tilpasser sig desuden automatisk alle platforme, smartphones, pc’er og tablets. Det virker til at været et fint alternativ til umeet.dk. Eneste minus er de mange fake profiler, som kan  give et indtryk af useriøsitet og den manglede support fra deres kundeservice. Udover dét skærer deres ærgerlige lilla baggrunds farve, i vores modebevidste hjerter . Ser man bort fra dét, så giv Faceup.dk et skud!

Trustpilot

Men hvorfor kun tage vores ord for gode varer, når du kan se hvad Faceup.dk’s egne brugere mener om dem? Læs anmeldelser omkring dem på deres Trustpilot konto.

Speek.dk her finder du med garanti ikke kærligheden

Antal medlemmer

Antallet af medlemmer på speek.dk, kan vi desværre kun gætte på, da man ved søgninger ikke kan se mere en maks. 50 profiler af gangen.

Fake medlemmer

Én ting vi dog med sikkerhed kan sige, er at speek.dk, er proppet med fake profiler. Vores bud er at op imod 80% af alle profiler på speek.dk er useriøse, hvad angår oprigtig dating. Profilerne er enten fake, bruger andres billeder, lyver omkring deres alder og/eller køn. Siden er spædet op med små børn og gamle mænd, i en stor pædofil tørretumbler. Der er altså ingen tvivl om, at speek.dk IKKE er siden, hvor du finder din store kærlighed.

 • Rigtige
 • Falske

Kundeservice

Vi havde vores forventinger omkring speek.dk’s kundeservice, eller mangel på samme. For at teste siden oprettede vi en profil med en pige på 14 år (uden billeder eller profiltekst,- altså en helt “blank” profil). Profilen blev inden for 30 minutter kontaktet af over 25 mandlige profiler, som alle var ude på det samme. At skrive med en mindreårig, vise deres kønsdele osv. Vi kontaktede Speek.dk’s support, og udgav os for at være en bekymret forælder til pigen, og bad dem slette hendes profil og blokere hendes IP adresse, og intet svar fik vi. Denne side er på ingen måde anbefalesværdig, hvilket deres trustpilot også vidner om.

Brugervenlighed

Som den eneste gratis dating side, i testen, er speek.dk, ikke responsiv, og når vi skriver den ikke er responsiv, mener vi at siden ikke tilpasser sig automatisk til mobiler og tablets, hvilket resulterer i at man konstant skal zoome ind og ud. Speek.dk burde have været aflivet sammen med arto.dk, det er simpelthen ikke godt nok! Medmindre man selvfølgelig søger noget at forsøde sit pensionist liv med.

Søgefunktionen, hvis man kan kalde den det, er outdatet udover det sædvanlige, og praktisk talt ubrugelig. Det eneste man kan søge på er alder og hvem som er online, kombineret med, at man i søgeresultaterne maks kan se 50 profiler. Dét er hvad du har at arbejde med.

Samlet bedømmelse

Søger man en gratis dating side, fyldt med unge teenagere og gamle mænd, et ubrugeligt design, ingen nævneværdig søgefunktion, for ikke at glemme deres ikke eksisterende support – så vil vi stadig ikke anbefale at man benytter Speek.dk. Denne dating side har uden tvivl brug for “førstehjælp” og burde have fået “dødsstødet” sammen med arto.dk, eller endnu bedre – aldrig have været oprettet. Vi er jævnt skuffet over Speek.dk, og mener faktisk ikke at den på nogen måde er i stand til, at konkurrere med en god gratis dating side som umeet.dk eller Faceup.dk.

Skulle du alligevel vildledes ind på denne horrible joke af en dating side, så skal du være velkommen, men det er på eget ansvar – Vi har advaret dig.

Trustpilot

Men hvorfor kun tage vores ord for gode varer, når du kan se hvad Speek.dk’s egne brugere mener om dem? Læs anmeldelser omkring dem på deres Trustpilot konto.

Mangler du inspiration eller gode råd til at skrive den helt perfekte dating profiltekst? Læs eventuelt vores artikel omkring:

Guide til at skrive en god dating profiltekst, en perfekt profiltekst!