torsdag , 17 oktober 2019
Hjem / Dating tips & tricks / Gratis dating side eller betalt – og hvilket en skal du vælge?

Gratis dating side eller betalt – og hvilket en skal du vælge?

Er single livet ved at være lidt trivielt, og overvejer du at give en gratis dating side et skud?

Der er såååå mange gratis dating sider at vælge imellem, at det nogle gange kan føles lidt overvældende og forvirrende. Men hvis vi skal starte et sted, så er der to typer af dating sider og apps – gratis og betalt. Lige meget om du vælger en betalt eller gratis dating side kan kærligheden være ét klik væk.

Men hvad skal du vælge? Hvorfor ikke bare vælge en gratis dating side, det er jo gratis? Eller måske har man bedre held på en betalende dating side fordi folk måske er mere seriøse? Vi mener til hver en tid, at du skal vælge en…

Gratis dating side

Overordnet set afviser mange mennesker tanken om gratis dating sider, fordi de ikke anser gratis datingsider som kvalitet. Og ja, der er sikkert rigtig mange gratis dating sider, som er bygget af en 46-årige amatør programmør(som stadig bor hjemme), og fred være med det, fordi faktum er, at der også er nogle rigtig gode imellem – nogle som er sammenlignelige med selv de dyreste dating sider. Og hvis du tror at gratis dating sider ikke tjener penge, så tro om igen.

Gratis dating sider tjener b.la. penge på at vise reklamer for deres annoncører, mens betalende dating sider tjener (som du nok allerede har regnet ud), penge på medlemskaber. Min konklusion er, at hvis en gratis dating side, det skal blive til en succes, så skal de have rigtig mange besøgende, derfor er det også i deres bedste interesse, at yde en så god service og produkt som muligt.

pexels-photo-196651

Generelt set, vil du opdage, at de førende gratis dating sider har mange flere medlemmer end betalende dating sider. Så hvis du kan lide tanken om at have et stort “kødkatalog” af potentielle partnere at vælge og vrage imellem, jamen så en stor gratis dating side som umeet.dk sandsynligvis et godt valg for dig.

Godt er gratis – men en gratis dating side kan også være fake!

En af de største fordele ved at bruge gratis dating sider er naturligvis, det faktum, at de er gratis. Desværre, støder man på en større koncentration af useriøse og fake profiler, se blot på gratis sider som f.eks. faceup.dk, speek.dk og youdate.dk.

Her finder man helt optil 50% fake profiler! Derfor er det også vigtigt at gøre op med sig selv, om det er ens dyrebare tid værd. Vælg hellere sider som f.eks. hot.dk (som koster penge) eller vores testvinder umeet.dk (som er gratis), her vil du finde en meget lille koncentration af falske profiler da opsynet på siderne er bedre.

Men før du flytter i sommerhuset på cølibat rejse, eller vælger en betalt dating side i frustration, så vær helt rolig, der er stadig massere af ægte medlemmer på de gratis dating sider.

Er en gratis dating side brugervenlig?

Det kan være fristende at antage, at en betalt dating side tilbyde bedre og mere avancerede funktioner end en gratis dating side, og det er faktisk delvist sandt, at de fleste af de førende betalende dating sider er innovative med deres matchmaking systemer, og fancy kærligheds algoritmer. Det giver jo sig selv, at giganter som badoo.com, de bruger flere penge på udvikling end en mindre gratis dating side. Men derfor skal du ikke udelukke tanken om, at bruge gratis sider på dette grundlag.

Det handler om at finde kærligheden og den eneste ene, det handler ikke om at badoo har lavet en ny “find en partner som også er lystfisker” funktion. For at bruge eksemplet med umeet.dk igen, ser vi at de har alt det nødvendige, og lidt til – hvorfor så betale? Det skulle da lige være hvis du rent faktisk søgte lige DEN lystfisker partner på badoo 😉

Konklusionen må være at…

Skulle du give det der gratis dating et skud eller hvad? Svaret er, ja! Det er langt fra umuligt at finde en god gratis dating side, du skal bare vælge den rigtige for dig. Uanset om du er på udkig efter afslappet dating, nye venner, den eneste ene, sugardates, en moden kvinde eller måske undervands SM(hvor kom den fra?), så har du alle chancer for at det bliver en succes.

Vi vil foreslå, at du holder et åbent sind, tjekker et par forskellige gratis dating sider ud, og tilmelder dig. På den måde finder du den helt rigtige for dig.

Mangler du inspiration eller gode råd til at skrive den helt perfekte dating profiltekst? Læs eventuelt vores artikel omkring:

Guide til at skrive en god dating profiltekst, en perfekt profiltekst!

Tjek eventuelt vores anmeldelser af gratis dating sider her på heltgratisdating.dk